Μπαρτσελόνα: Ηττήθηκε σε φιλικό, όμως έβαλε 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της

Μπαρτσελόνα: Ηττήθηκε σε φιλικό, όμως έβαλε 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της
Photo Credits: INTIME

H Μπαρτσελόνα έχασε αλλά πήρε χρήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από μερικές εβδομάδες, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα εξέφρασε την δυσαρέσκεια της προς τον προπονητή της εθνικής Ισπανίας, Λουϊς Ντε Λα Φουέντε, επειδή χρισημοποίησε τον Γκάβι σ΄ έναν αγώνα άνευ σημασίας καθώς η «ρόχα» είχε προκριθεί στο Euro 2024, κατά την διάρκεια του οποίου ο νεαρός άσος τραυματίσθηκε σοβαρά.

Ο λόγος της διαμαρτυρίας ήταν η χρησιμοποίηση του Γκάβι, σε συνδυασμό με τον υπερφορτωμένο πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών, κάτι όμως που δεν εμπόδισε τους Καταλανούς να «πετάξουν» για το Ντάλας, αμέσως μετά την δύσκολη νίκη με 3-2 επί της Αλμερία για την LaLiga.

Σκοπός αυτού του «ταξιδιού-αστραπή», ήταν η φιλική αναμέτρηση με την μεξικανική Αμέρικα, ένα ματς που «έφερε» στα ταμεία των «μπλαουγκράνα» πέντε εκατομμύρια ευρώ. Για την Ιστορία, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 3-2, με σκόρερ τους Γιαμάλ (6`) και Γκουϊού (28`), ενώ τα τέρματα της μεξικανικής ομάδας, σημείωσαν οι Κινόνες (12`, 50`) και Μαρτίν (82`).

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X