Aυτός ήταν ο χειρότερος προπονητής στην καριέρα του Μπαλοτέλι σύμφωνα με τον ίδιο

Aυτός ήταν ο χειρότερος προπονητής στην καριέρα του Μπαλοτέλι σύμφωνα με τον ίδιο
Photo Credits: INTIME

Ο Μάριο Μπαλοτέλι αποκάλυψε ποιος ήταν ο χειρότερος προπονητής που είχε ποτέ στην καριέρα του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάριο Μπαλοτέλι προέβη σε μια μεγάλη αποκάλυψη καθώς δήλωσε ποιος ήταν κατά την γνώμη του ο χειρότερος προπονητής που συνεργάστηκε.

Λίγες ημέρες αφότου βγήκε αλώβητος από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα κοντά στην Μπρέσια της Ιταλίας, ο πρώην διεθνής επιθετικός μίλησε για την καριέρα του στο «TVPlay» στο Twitch και στάθηκε αρκετά στο χρονικό διάστημα παραμονής του στη Λίβερπουλ.

Μέσα σε δύο σεζόν, ο νυν παίκτης της Αδανα Ντεμιρσπορ ο οποίος αγωνίστηκε και σε Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν, δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στο Μέρσεϊσαϊντ (28 συμμετοχές, 4 γκολ). Εκτός από τις δυσκολίες του να αποδειχθεί απαραίτητος στους «Reds», η εμπειρία του στο Άνφιλντ σημαδεύτηκε κυρίως από μια θυελλώδη σχέση με τον τότε προπονητή του, Μπρένταν Ρότζερς.

Ήταν και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του που ο «Σούπερ Μάριο» θυμήθηκε ότι ο 50χρονος τεχνικός ήταν «ο χειρότερος προπονητής» με τον οποίο είχε συνεργαστεί από το επαγγελματικό του ντεμπούτο μέχρι σήμερα.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, τόνισε ότι ο πρώην προπονητής του είχε πράγματα να τον διδάξει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, εντούτοις θεωρεί ότι ήταν μια «καταστροφή» σε ανθρώπινο επίπεδο.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X