Μάντσεστερ Σίτι: Δίνει μάχη για να προλάβει την Λίβερπουλ ο Χάαλαντ

Μάντσεστερ Σίτι: Δίνει μάχη για να προλάβει την Λίβερπουλ ο Χάαλαντ
Photo Credits: INTIME

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ νιώθει ακόμα μερικές ενοχλήσεις και η συμμετοχή του στο κρίσιμο ντέρμπι με την Λίβερπουλ είναι στον αέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έδωσε το παρόν στην σημερινή προπόνηση της Μάντσεστερ Σίτυ παρά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και τρέχει να προλάβει την ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Η Premier League επιστρέφει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων και επιστρέφει με… ματσάρα. Ο λόγος φυσικά για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ (25/11 – 14:30). Όσο οι πάντες αναμένουν το μεγάλο ματς με ενθουσιασμό πάντως, τον Γκουαρδιόλα τον… τρώει η αγωνία για το αν θα μπορέσει ο Έρλινγκ Χάαλαντ να δώσει το «παρών» για τη μεγάλη μάχη.

«Χθες (23/11) προπονήθηκε με ενοχλήσεις αλλά ναι, σήμερα (24/11) είναι η τελευταία προπόνηση και ελπίζουμε να μπορέσει να λάβει μέρος σε αυτή», ανέφερε ο Καταλανός κόουτς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του παιχνιδιού, καθιστώντας σαφές πως ακόμα κι αν ο Νορβηγός μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι, θα είναι σχεδόν απίθανο να βρίσκεται στο 100%.

Ο Χάαλαντ τραυματίστηκε στον αγώνα της Νορβηγίας πριν μερικές ημέρες και, σε περίπτωση που τεθεί νοκ-άουτ για το ντέρμπι, το όνομά του θα προστεθεί στο ήδη παραγεμισμένο απουσιολόγιο των Πολιτών μαζί με αυτά των Ντε Μπρόινε, Στόουνς, Άκε, Γκόμεθ, Νούνιεζ, Κόσασιτς και Έντερσον.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X