Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η Τσέλσι - Αυτός είναι ο λόγος

Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η Τσέλσι - Αυτός είναι ο λόγος
Photo Credits: INTIME

Αντιμέτωπη με αφαίρεση βαθμών η Τσέλσι για πληρωμές του Αμπράμοβιτς σε offshore

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρά μπλεξίματα δεν αποκλείεται να έχει σύντομα η Τσέλσι. Οι «μπλε» βρίσκονται υπό την έρευνα της Premier League για οικονομικό σκάνδαλο από την εποχή του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, το οποίο αφορά αμφίβολες υπεράκτιες πληρωμές σε offshore εταιρίες που έκανε ο Ρώσος μεγιστάνας.

«Φέρεται να δόθηκαν δεκάδες εκατομμύρια σε υπεράκτιες πληρωμές που πραγματοποίησε ο Ρομάν Αμπράμοβιτς κατά τη διάρκεια της ιδιοκτησίας της Τσέλσι σε πράκτορες, σκάουτς και στελέχη συλλόγων που μπορεί να παραβίασαν τους αυστηρούς κανόνες ποδοσφαίρου», αναφέρει συγκεκριμένα ο «Guardian», που αποκάλυψε την έρευνα επί του θέματος.

Οι αποκαλύψεις αυτές είναι πιθανό να εντείνουν τα ερωτήματα σχετικά με το πώς ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης της Τσέλσι για 19 χρόνια μέχρι να του επιβληθούν κυρώσεις από τη βρετανική κυβέρνηση το 2022, χρηματοδότησε μια περίοδο πρωτοφανούς επιτυχίας για τη λονδρέζικη ομάδα.

Η Τσέλσι, από την πλευρά της, δεν έχει πρόσβαση στα σχετικά έγγραφα, αρνείται όμως την οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση. Η Premier League δεν έχει ακόμη βρει καταδικαστικά στοιχεία για παραβίαση κανονισμών, ωστόσο αν αυτό συμβεί, το ενδεχόμενο να υπάρξει ποινή αφαίρεσης βαθμών δεν μπορεί να αποκλειστεί.

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X