Παναθηναϊκός: Εκτίει την ποινή του με τον Ατρόμητο ο Μλαντένοβιτς

Παναθηναϊκός: Εκτίει την ποινή του με τον Ατρόμητο ο Μλαντένοβιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για να εκτίσει την ποινή του ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για να εκτίσει την ποινή του ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς που συμπλήρωσε κάρτες.

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Superleague, αφού ο Σέρβος αριστερός μπακ συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες κι έτσι του επιβλήθηκε αυτόματα ποινή μίας αγωνιστικής.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στα παιχνίδια με την Κηφισιά, όπου τελικά αγωνίστηκε κανονικά, τον Άρη, τον ΟΦΗ και τον Ατρόμητο. Ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε εκείνο κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, που ήταν το τελευταίο χρονικά, έτσι ώστε να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στον Χουάνκαρ, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, για να είναι επανέλθει.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X