Ο Τέιτουμ πάτησε... γκάζι και «καθάρισε» για τους Σέλτικς κόντρα στους Νικς

Ο Τέιτουμ πάτησε... γκάζι και «καθάρισε» για τους Σέλτικς κόντρα στους Νικς
Photo Credits: INTIME

Με τον Τζέισον Τέιτουμ να παίρνει «φωτιά» στο δεύτερο ημίχρονο οι Μπόστον Σέλτικς πήραν το ντέρμπι κόντρα στους Νιου Γιορκ Νικς επικρατώντας με 114-98

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι με τους Σέλτικς να κλείνουν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 25-24, με τους Νικς να απαντούν στην δεύτερη περίοδο κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι με 52-53.

Στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε, αφού στην εξίσωση μπήκε ο Τζέισον Τέιτουμ, οι Σέλτικς πάτησαν… γκάζι και «καθάρισαν» την αναμέτρηση ανεβάζοντας το ρεκόρ τους στο 6-2.

Ο Τζέισον Τέιτουμ με 35 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, με τον Τζέιλεν Μπράουν να ακολουθεί με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του.

Κορυφαίοι για τους Νικς ήταν ο Τζέιλεν Μπράνσον που είχε 26 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Τζούλιους Ραντλς, σταμάτησε στους 25 πόντους, έχοντας ακόμη 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X