Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (12/11)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (12/11)
Photo Credits: INTIME

Το μεγάλο ντέρμπι της Ανδαλουσίας ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα στα προγνωστικά Ισπανίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπαρτσελόνα – Αλαβές                        17:15

Αναπάντεχη ήττα με 1-0 από τη Σαχτάρ στο ουδέτερο Αμβούργο για την Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Για το πρωτάθλημα νίκησε δύσκολα εκτός έδρας με 1-0 την Σοσιεδάδ χάρη σε γκολ στο τελευταίο λεπτό και παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η Αλαβές παλεύει για τη σωτηρία. Νίκησε δύσκολα με 1-0 την Αλμερία στη Βιτόρια και ανέβηκε στην 14η θέση, πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Προγνωστικό στοιχήματος: Η Μπάρτσα έχει την ευκαιρία να ξεσπάσει. Άσος και όβερ στη Βαρκελώνη.

Μπαρτσελόνα – Αλαβές1&Over 2,5 (1.83)

 

Σεβίλλη – Μπέτις                                  19:30

Κλασσικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας. Η Μπέτις είναι σε καλύτερη κατάσταση φέτος. Είναι έκτη και βλέπει ακόμη και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για το πρωτάθλημα προέρχεται από δυο σερί νίκες, η τελευταία με 2-0 επί της Μαγιόρκα. Η Σεβίλλη προσπάθησε, αλλά έχασε με 2-0 από την Αρσεναλ στο Λονδίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπέτις είχε εύκολο έργο νικώντας με 4-1 τον Απόλλωνα Λεμεσού για το Γιουρόπα. Είναι 15η στο πρωτάθλημα και προέρχεται από τέσσερις σερί ισοπαλίες, όλες με αμφίσκορο.

Προγνωστικό στοιχήματος: Το ντέρμπι είναι ανοικτό σε όλα. Καλύτερη επιλογή το να σκοράρουν και οι δυο.

 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ             22:00

Είχαν και οι δυο αγώνες για την Ευρώπη. Για το Τσάμπιονς Λιγκ η Ατλέτικο διέλυσε με 6-0 τη Σέλτικ. Η Βιγιαρεάλ νίκησε δύσκολα στην ουδέτερη Κύπρο τη Μακάμπι Χαϊφα με δυο γκολ (2-1) στα τελευταία λεπτά. Η Ατλέτικο είναι 4η και δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες μετά την ήττα με 2-1 στα Κανάρια Νησιά από τη Λας Πάλμας. Η Βιγιαρεάλ δεν είναι σταθερή φέτος. Εχασε στο «Θεράμικα» με 2-3 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Εχει πέσει στην 13η θέση και δύσκολα θα προλάβει φέτος στα χάλια που είναι την έξοδο στην Ευρώπη.

Προγνωστικό στοιχήματος: H έδρα θα δώσει τη νίκη σε ένα κλειστό ματς στην Ατλέτικο.

 

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X