ΑΕΚ Betsson: Σε καλό δρόμο ο Κουζμίνσκας, δύσκολα ο Καμπενγκέλε

ΑΕΚ Betsson: Σε καλό δρόμο ο Κουζμίνσκας, δύσκολα ο Καμπενγκέλε
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Betsson συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών

Η ΑΕΚ Betsson επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις και υποδέχεται την Καρδίτσα το Σάββατο, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι στην ίσως πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Ζοάν Πλάθα, έχει γεμάτο ιατρικό δελτίο, αφού οι Κουζμίνσκας και Καμπενγκέλε συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα, ενώ και ο Φλιώνης είχε κάποια θέματα με την μέση του. Η εκτίμηση για την κατάσταση τους θα γίνεται μέρα με την μέρα, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος υποτροπής.

Ο Λιθουανός είναι καλύτερα και ίσως θα μπορούσε να παίξει το Σάββατο, όμως δεν χρειάζεται να πιεστεί. Ο σκοπός των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να τον έχουν έτοιμο για τον δύσκολο αγώνα στην Πολωνία, που θα χρειαστεί η εμπειρία του.

Ο Δημήτρης Φλιώνης, αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, αφού δεν ήταν σοβαρό το πρόβλημα του, ενώ και ο ίδιος έχει δείξει πολλές φορές ότι δεν καταλαβαίνει από τέτοια και πάντα θέλει να είναι διαθέσιμος.

Από την άλλη ο Καμπενγκέλε, έχει χρόνο ακόμα για να επιστρέψει στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Καναδός σέντερ που είχε υποστεί θλάση, συνεχίζει να προπονείται ατομικά και υπό τις οδηγίες των γιατρών της ομάδας, καθώς ο τραυματισμός του είναι σε δύσκολο σημείο και χρειάζεται πολύ προσοχή. Θα επανεκτιμάται η κατάσταση του, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μέχρι να είναι 100% έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X