Άρσεναλ: Χάνει για μερικές εβδομάδες τον Γκαμπριέλ Ζεσούς

Γκαμπριέλ Ζεσούς: Δεν έχει χάσει κανένα από τα 55 ματς που έχει σκοράρει στην Premier League
Photo Credits: INTIME

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς τραυματίστηκε κόντρα στην Σεβίλλη και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για λίγο καιρό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ κέρδισε τη Σεβίλλη για την 3η αγωνιστική του Champions League, όμως έχασε τον Γκαμπριέλ Ζεσούς καθώς ο βραζιλιανος αποχώρησε τραυματίας και θα παραμείνει εκτός για λίγες εβδομάδες.

Μπορεί οι «κανονιέρηδες» να κέρδισαν την αναμέτρηση με σκορ 2-1, χάρη σε γκολ και ασίστ του Γκαμπριέλ Ζεσούς, ωστόσο ο Βραζιλιάνος επιθετικός ζήτησε αλλαγή στο 81ο λεπτό και αποχώρησε ως τραυματίας, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Οι τελευταίες έδειξαν πως υπέστη μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για σημαντικό χρονικό διάστημα, όπως τόνισε ο Μικέλ Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα Premier League με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (28-10-23, 17:00).

«Για τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει ένας μυϊκός τραυματισμός, και μάλλον θα τον χάσουμε για μερικές εβδομάδες και πάλι», είπε συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός. Το ίδιο, μάλιστα, ισχύει και για τον Τόμας Πάρτεϊ, ο οποίος επίσης θα χρειαστεί να λείψει για το επόμενο διάστημα.

 

 

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X