Τονάλι: Χάνει και τη σεζόν και το Εuro2024 αν προκριθούν οι «Ατζούρι»

Τονάλι: Χάνει και τη σεζόν και το Εuro2024 αν προκριθούν οι «Ατζούρι»
Photo Credits: INTIME

Ο Σάντρο Τονάλι συμφώνησε με την εισαγγελία και θα μείνει 10 μήνες εκτός, χάνει όχι μόνο τη σεζόν αλλά και το Εuro2024

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δέκα μήνες αποκλεισμός από τους αγώνες και άλλους οκτώ σε εναλλακτικές ποινές, στο πλαίσιο πλάνου θεραπείας κατά του τζόγου, και διαθεσιμότητα για 16 συναντήσεις «παρουσία» που διοργανώνει η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC).
Ο πρόεδρος της FIGC Γκαμπριέλε Γκραβίνα ανακοίνωσε τη συμφωνία μεταξύ της ομοσπονδιακής εισαγγελίας και του Ιταλού διεθνή μέσου της Νιούκαστλ Σάντρο Τονάλι για συμμετοχή σε παράνομο στοιχηματισμό. Τώρα η συμφωνία πρέπει να εγκριθεί από τη γενική εισαγγελία αθλητισμού στην CONI πριν περάσει στην UEFA για τη διεθνή επέκταση της διάταξης.

Ο Τονάλι θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εφόσον προκριθεί η Ιταλία.

«Πρέπει να επιλέξουμε αν θα σκεφτούμε μόνο την τιμωρία ή την αντιμετώπιση ορισμένων σημαντικών κοινωνικών πτυχών», είπε ο Γκραβίνα, ενώ στη συνέχεια, επέκρινε «τις άδικες επιθέσεις στο ποδόσφαιρο».

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X