Τι είχε κάνει πέρυσι στα δύο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ (VIDEO)

Τι είχε κάνει πέρυσι στα δύο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μία ισοπαλία και μία νίκη είχε την περσινή σεζόν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τέσσερις βαθμούς σε δύο ματς πήρε την περσινή σεζόν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ.

Στον α’ γύρο έμεινε στο 1-1 στην Τρίπολη η ΑΕΚ χάνοντας, μάλιστα, με σοβαρό τραυματισμό τον Νίκλας Ελίασον που χρειάστηκς να υποβληθεί σε επέμβαση έπειτα από μαρκάρισμα, στο όριο του αντιαθλητικού, από τον Ζουκάνοβιτς.

Ο Άμραμπατ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ στο 52ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Κρεσπί στο 58ο λεπτό. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία των δύο ομάδων στην Αρκαδία και η πρώτη της Ένωσης στην περσινή Super League.

Όσο για το ματς του β’ γύρου, μίλησε ο νόμος της Νέας Φιλαδέλφειας με την ΑΕΚ να επικρατεί με 2-0.

Η απόλυτα κυριαρχική ΑΕΚ παίζοντας σχεδόν σε όλο το ματς με παίκτη παραπάνω (3′ αποβολή Γκαρντάφσκι) δεν είχε πρόβλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης τον οποίο νίκησε με 2-0. Η Ένωση με τα γκολ των Αραούχο (32′) και Γκατσίνοβιτς (75′) επικράτησε με 2-0 των Αρκάδων που αγωνίζονταν από νωρίς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γκαρντάφσκι και είχε φθάσει σε εκείνο το ματς τις 14 νίκες σε 14 ματς στην OPAP Arena.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X