Γιάννης και Λίλαρντ οδήγησαν τους Μπακς στη νίκη κόντρα στους Γκρίζλις (VIDEO)

Γιάννης και Λίλαρντ οδήγησαν τους Μπακς στη νίκη κόντρα στους Γκρίζλις (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με εμφάνιση που θύμιζε reagular season οι δύο σούπερ σταρ των Μπακς ήταν καθοριστικοί στη νίκη των «Ελαφιών» με 124-116 κόντρα στους Γκρίζλις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 26 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 27 λεπτά συμμετοχής, με 12/15 δίποντα, 2/8 βολές και 0/3 τρίποντα.

Ο Λίλαρντ από την πλευρά του, επίσης σε 27 λεπτά, σημείωσε 19 πόντους, έχοντας ακόμη 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, με τον Κρις Μίντλετον να έχει 5 πόντους και 5 ασίστ σε 12 λεπτά συμμετοχής.

Οι Μπακς πάντως τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους μαχητικούς Μέμφις Γκρίζλις και χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή στο τέταρτο δωδεκάλεπτο, όπου με επί μέρους 39-22 έφτασαν στη νίκη, κλείνοντας με θετικό πρόσημο τα φιλικά προετοιμασίας.

Κορυφαίος για τους Γκρίζλις ήταν ο Ντέσμοντ Μπέιν που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 24 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με τον Ζάιρ Ουίλιαμς να ακολουθεί με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X