Γκουαρδιόλα σε δημοσιογράφο: «Χαχαχα είσαι πολύ αστείος»

Γκουαρδιόλα σε δημοσιογράφο: «Χαχαχα είσαι πολύ αστείος»
Photo Credits: INTIME

Με σαρκασμό αντιμετώπισε ο Πεπ ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιος από τους Μέσι και Χάλαντ αξίζει τη Χρυσή Μπάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένας άνθρωπος με ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ, όπως έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν. Μια τέτοια στιγμή συντελέστηκε και το μεσημέρι της Παρασκευής (20/10) σε ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου πριν από το σαββατιάτικο (21/10, 17:00) ματς της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπράιτον για την 9η αγωνιστική της Premier League.

Σε αυτήν ο προπονητής των «Πολιτών» ερωτήθηκε για το εάν μπορούσε να ψηφίσει έναν μόνο για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ποιός από τους Μέσι ή Χάλαντ θα ήταν, με τον Γκουαρδιόλα να δίνει μία απολαυστική απάντηση.

Αφού αρχικώς σαρκάστηκε αποκαλώντας «αστείο» τον δημοσιογράφο, στη συνέχεια συμπλήρωσε λέγοντας: «Πάντα έλεγα ότι για τη Χρυσή Μπάλα πρέπει να υπάρχουν δύο κατηγορίες. Μια μόνο για τον Μέσι και η άλλη για τους υπόλοιπους διεκδικητές. Οπότε ναι ο Χάλαντ θα έπρεπε να κερδίσει. Έχει σκοράρει 50 εκατομμύρια γκολ, αλλά η χειρότερη χρονιά του Μέσι είναι η καλύτερη όλων των άλλων ποδοσφαιριστών. Και οι δύο το αξίζουν, άρα τι μπορώ να πω;».

Θυμίζουμε ότι η λαμπρή τελετή για τον νικητή της Χρυσής Μπάλας, που διοργανώνει το περιοδικό France Football, θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου στο «Théâtre du Châtelet» του Παρισιού.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X