Βασικός, αλλά άστοχος ο Βεζένκοβ στην ήττα των Κινγκς από τους Λέικερς (VIDEO)

Βασικός, αλλά άστοχος ο Βεζένκοβ στην ήττα των Κινγκς από τους Λέικερς (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δεύτερη ήττα στην preseason για τους Κινγκς, με τον Βεζένκοβ να ξεκινά βασικός και να παίζει 22 λεπτά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σάσα Βεζένκοβ ήταν στο βασικό σχήμα των Σακραμέντο Κινγκς στο φιλικό παιχνίδι με τους Λος Άντζελες Λέικερς, όπου έχασαν με 109-101. Ο Βούλγαρος φόργουορντ ήταν άστοχος, τελειώνοντας το παιχνίδι με 3/11 σουτ.

Ο Βεζένκοβ προσπαθεί να κερδίσει μια θέση στα πλάνα του Μάικ Μπράουν στο ξεκίνημα της σεζόν, με τον προπονητή να του δίνει ευκαιρίες, μέχρι να πάρει την απόφασή του.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού βρέθηκε στην αρχική πεντάδα μαζί με τους Ντε’ Άαρον Φοξ, Κέβιν Έρτερ, Χάρισον Μπαρνς και Ντομάντας Σαμπόνις, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 7 πόντους, 3/11 σουτ εντός πεδιάς (2/7 δίποντα, 1/4 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ στα 22 λεπτά που αγωνίστηκε.

Για τους Κινγκς κορυφαίος ήταν ο Φοξ με 18 πόντους, 5 ασίστ και 3 ριμπάουντ, ο Σαμπόνις έκανε double-double με 10 πόντους, 16 ριμπάουντ και 5 ασίστ και ο Μπαρνς είχε 15 πόντους με 3/6 τρίποντα.

Οι Λέικερς αγωνίστηκαν χωρίς τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις και Όστιν Ριβς, αλλά έφτασαν στη δεύτερη νίκη τους στην preseason. Ο Ντ’ Άντζελο Ράσελ ξεχώρισε από την ομάδα του Λος Άντζελες με 21 πόντους, 8 ασίστ και 3 ριμπάουντ, με τον Γκέιμπ Βίνσεντ να σημειώνει 18 πόντους με 4/8 τρίποντα.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X