Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Με νέα ήττα έρχεται στην Τούμπα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Με νέα ήττα έρχεται στην Τούμπα η Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Photo Credits: INTIME

Tις χαμηλές της πτήσεις στην Βundesliga συνέχισε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επερχόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tις χαμηλές της πτήσεις στην Βundesliga συνέχισε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, επερχόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, η οποία ηττήθηκε από την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας με 2-0.

Την προβληματική της εικόνα στο Γερμανικό πρωτάθλημα έδειξε ξανά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την Βόλφσμπουργκ και έρχεται στην Θεσσαλονίκη για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής του Conference με τον ΠΑΟΚ (5/10) με μία ακόμη ήττα.

Στα του αγώνα, ο Γουίντ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που έκαναν το 1-0 στο 31′, ενώ τη νίκη κλείδωσε ο ίδιος παίκτης μετά το χαμένο του πέναλτι στο 84′, για το 2-0. Χαρακτηριστικό πως οι τελικές του ματς ήταν 20-7, με τους «αετούς» να δείχνουν πως έχουν θέματα τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό.

Η σύνθεση της Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα (82′ Άαρονσον), Κοχ, Πάτσο, Μπούτα (60′ Κνάουφ), Λάρσον, Σκιρί, Ντινά Εμπίμπ (82′ Χάουγκε), Γκέτσε, Μαρμούς (82′ Ενκγανκάμ), Σαϊμπί (68′ Ενκουνκού)

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X