Μπάγερν: Διαμαρτυρία των φιλάθλων με μπαλάκια του τένις και πρόστιμο 65.000 ευρώ

Μπάγερν: Διαμαρτυρία των φιλάθλων με μπαλάκια του τένις και πρόστιμο 65.000 ευρώ
Photo Credits: INTIME

Η είσοδος της Μπάγερν Μονάχου στο Κύπελλο Γερμανίας, εκτός έδρας κόντρα στη Μίνστερ, σημαδεύτηκε από τη διαμαρτυρία των φιλάθλων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από 30 λεπτά παιχνιδιού, 185 μπαλάκια του τένις πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Preussenstadion», διακόπτοντας τον αγώνα ενώ η Μπάγερν κέρδιζε με 1-0.

Αμέσως εργαζόμενοι και παίκτες απομάκρυναν τα μπαλάκα από τον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Η ενέργεια ήταν μια διαμαρτυρία των οπαδών της Μπάγερν σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του γερμανικού Σούπερ Καπ κόντρα στη Λειψία, στις 8 Σεπτεμβρίου, και η οποία ανέβαλε το ντεμπούτο των ομάδων στο Κύπελλο.

Όταν πετούσαν τα μπαλάκια του τένις, οι οπαδοί της Μπάγερν είχαν ένα πανό που έγραφε: «Όχι στο Σούπερ Καπ το Σαββατοκύριακο του Κυπέλλου Γερμανίας».

Σύμφωνα με το κανάλι Sport1, η Μπάγερν θα πρέπει να επιβληθεί πρόστιμο 65 χιλιάδων ευρώ, με το ύψος του προστίμου να αποφασίζεται ανά μπάλα: 350 ευρώ για κάθε μπάλα που ρίχνεται.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X