Έγραψε ιστορία η Σάλτσμπουργκ: Παρέταξε τη νεαρότερη ενδεκάδα στην ιστορία του Champions League στην άλωση του «Ντα Λουζ»

Έγραψε ιστορία η Σάλτσμπουργκ: Παρέταξε τη νεαρότερη ενδεκάδα στην ιστορία του Champions League στην άλωση του «Ντα Λουζ»
Photo Credits: INTIME

Η Σάλτσμπουργκ νίκησε 2-0 την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ», αλλά το ιδιαίτερο είναι ότι το πέτυχε, παρατάσσοντας τη νεαρότερη ενδεκάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Κρότο» έκανε με το… καλημέρα στο φετινό Champions League η Σάλτσμπουργκ, η οποία για τον 4ο όμιλο επιβλήθηκε 2-0 της Μπενφίκα στο “Ντα Λουζ” και έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Το ιδιαίτερο και το μοναδικό πάντως είναι ότι το πέτυχε, παρατάσσοντας τη νεότερη ενδεκάδα στην ιστορία του Champions League. Ο μέσος όρος ηλικίας της βασικής σύνθεσης ήταν 21 χρόνια και 183 ημέρες.

Νεαρότεροι ήταν ο 19χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός, Όσκαρ Γκλουκ, ο 19χρονος Ιβοριανός επιθετικός, Καρίμ Κονατέ και ο 19χρονος Αυστριακός στόπερ, Σάμσον Μπαϊντό. Μεγαλύτερος ήταν ο 27χρονος Αυστριακός τερματοφύλακας, Αλεξάντερ Σλάγκερ.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X