Θέλει τον Αζάρ η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ

Θέλει τον Αζάρ η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Photo Credits: INTIME

Επισήμως δεν έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Εντέν Αζάρ και δεν αποκλείεται σύντομα να βρει ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έλυσε το καλοκαίρι το συμβόλαιο της με τον Αζάρ, προκειμένου να απαλλαγεί από το υψηλότατο συμβόλαιό του και παράλληλα να βρει επιπλέον οικονομικούς πόρους.

Ο 32χρονος Βέλγος άσος έφυγε από την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας και απέρριψε όλες τις προτάσεις από τις ΗΠΑ και τη Σαουδική Αραβία, ενώ παραμένει η φημολογία πως σκέφτεται να αποσυρθεί τελικά από τα γήπεδα.

Σύμφωνα πάντως με τον Τύπο των Βρυξελλών η Σεν Ζιλουάζ τον προσέγγισε και του πρότεινε διετές συμβόλαιο συνεργασίας για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της χώρας του. Να σημειωθεί πως και τα αδέρφια του αγωνίζονται στο Βέλγιο:

Ο Τόργκαν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Αντερλεχτ, ενώ ο Κίλιαν Αζάρ φορά τη φανέλα της Μόλενμπεκ. Το καλοκαίρι του 2019 η Ρεάλ δαπάνησε 115 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει τον Βέλγο διεθνή επιθετικό από την Τσέλσι, ωστόσο η τετραετία του στους «μερένχες» σημαδεύθηκε από τραυματισμούς και μέτριες εμφανίσεις.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X