Ντέμης: «Η Εθνική δικαιούται αγάπη και στήριξή, όχι τον θυμό και την απογοήτευση μας»

Ντέμης: «Η Εθνική δικαιούται αγάπη και στήριξή, όχι τον θυμό και την απογοήτευση μας»
Photo Credits: INTIME

Με μία ανάρτηση στα social media ο Ντέμης Νικολαΐδης «σήκωσε ασπίδα» μπροστά στην Εθνική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πλευρό της Εθνικής στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά την ήττα από την Ολλανδία, με τον παλαίμαχο επιθετικό να ζητά από τον κόσμο να αγαπήσει και να στηρίξει την ομάδα.

Με μία ανάρτηση στα social media ο Ντέμης Νικολαΐδης «σήκωσε ασπίδα» μπροστά στην Εθνική. Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος διεθνής φορ θέλησε να θυμίσει σε όλους τα πρόσφατα καλά αποτελέσματα που είχε η Ελλάδα, ζητώντας παράλληλα από τον κόσμο να αγαπήσει και να στηρίξει την ομάδα.

«Αν εκλάβετε αυτή μου την τοποθέτηση ως στήριξη της Εθνικής, ναι τέτοια είναι. Η ανάγκη μου προήλθε μιλώντας το πρωί με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, λέγοντας πόσο ωραία έχουμε περάσει στα 10 παιχνίδια που έχουμε κάνει μαζί. Έξι στο Nations league, 5 νίκες και μία ήττα στο αδιάφορο παιχνίδι με την Κύπρο και για τα προκριματικά του euro 2024, 2 νίκες, 2 ήττες από την Γαλλία (no2 στην παγκόσμια κατάταξη) και την Ολλανδία (no7 στην παγκόσμια κατάταξη). Η τελευταία μας ήττα με την Ολλανδία είναι ουσιαστικά η μόνη μας κακή εμφάνιση. Ήθελα να μας τα υπενθυμίσω όλα αυτά και να πω ότι αυτή η ομάδα δικαιούται την αγάπη και την στήριξή και όχι τον θυμό και την απογοήτευση μας» ανέφερε αναλυτικά ο Ντέμης.

 

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X