Αποθέωσε Ντι Μαρία ο πρόεδρος της Μπενφίκα: «Δεν ήθελε να μάθει το μισθό του»

Αποθέωσε Ντι Μαρία ο πρόεδρος της Μπενφίκα: «Δεν ήθελε να μάθει το μισθό του»
Photo Credits: INTIME

Ο Άνχελ Ντι Μαρία γύρισε στην Μπενφίκα, μετά από 13 χρόνια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα πιο αποθεωτικά λόγια περιέγραψε ο πρόεδρος της Μπενφίκα τη μεταγραφή του Άνχελ Ντι Μαρία στο πορτογαλικό κλαμπ σε συνέντευξή του στο B24 Sports.

«Δεν ήθελε καν να ξέρει ποιος θα είναι ο μισθός του, δε ζήτησε ούτε ένα ευρώ παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής των αετών.

Ο 35χρονος, σήμερα, Αργεντινός επέστρεψε στη Λισαβόνα τον περασμένο Ιούλιο, μόλις ένα μήνα πριν μπει στο γήπεδο: «Δεν ήθελε να ακούσει για καμιά άλλη ομάδα όταν έμαθε ότι ενδιαφέρεται η Μπενφίκα».

Ενώ παρέθεσε και την κουβέντα που είχαν οι δύο άντρες λίγο πριν την επίτευξη της συμφωνίας: «Θέλω να παίξω ξανά εκεί όσο κι αν μου δίνουν», του είπε ο διεθνής εξτρέμ, ο οποίος δεν πήρε ούτε μπόνους μεταγραφής.

Η επιστροφή του στην ομάδα ήταν ονειρική, αφού έχει ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας κόντρα στην Πόρτο (2-0) πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της αναμέτρησης όπως και έχει σκοράρει σε τρία απ΄ τα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος, ανεβάζοντας σημαντικά την απόδοση των αετών.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X