Ο Τόμας Βατσλίκ πλησιάζει σε ομάδα του MLS

Ο Τόμας Βατσλίκ πλησιάζει σε ομάδα του MLS
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και την Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιο του Τόμας Βατσλίκ με τη Χάντερσφιλντ έληξε το καλοκαίρι και έτσι ο Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας παραμένει ελεύθερος. Όλα δείχνουν πως βρήκε τη νέα του επαγγελματική “στέγη” και θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Athletic, ο Βατσλίκ βρίσκεται πολύ κοντά στην Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον. Η αμερικανική ομάδα πουλάει τον τερματοφύλακά της, Τζόρτζε Πέτροβιτς, στην Τσέλσι για ένα ποσό κοντά στα 16 εκατομμύρια ευρώ και έτσι ο Τσέχος θα είναι αντικαταστάτης του.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε πέρσι 13 συμμετοχές με τη Χάντερσφιλντ. Με τα ερυθρόλευκα αγωνίστηκε σε 57 παιχνίδια κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 19 περιπτώσεις.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X