NBA: Ο Άντονι Έντουαρντς δέχτηκε πρόστιμο 50.000 δολάρια για μια… καρέκλα!

NBA: Ο Άντονι Έντουαρντς δέχτηκε πρόστιμο 50.000 δολάρια για μια… καρέκλα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άντονι Εντουάρντς ενημερώθηκε από το ΝΒΑ ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 δολάρια για την αντίδραση του να σπρώξει μια… καρέκλα.

Ακριβά φαίνεται πως θα πληρώσει την αντίδραση του ο παίκτης των Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Συγκεκριμένα, το περιστατικό αυτό διαδραματίστηκε στις 25 Απρίλιου στο Ντένβερ, μετά το τέλος του αγώνα με τους Νάγκετς για τα play-offs του ΝΒΑ.

Ο Έντουαρντς, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο εκνευρισμένος με την ήττα της ομάδας του, είχε σπρώξει μία καρέκλα, η οποία χτύπησε δύο παρευρισκόμενους. Η αντίδραση του 22χρονου φαίνεται πως δε πέρασε απαρατήρητη από το ΝΒΑ. Η διοργάνωση μπορεί να καθυστέρησε να του υποβάλει το πρόστιμο, διότι έπρεπε να περιμένει να ολοκληρωθεί πρώτα η ποινική έρευνα για τη συμπεριφορά του παίκτη, ωστόσο το αντίτιμο ήταν βαρύ με τον παίκτη να καλείται να πληρώσει το ποσό των 50.000 δολαρίων.

Πάνος Λούπος - ΑΕΚ: Περί Αραούχο, Άμραμπατ, Μπρινιόλι, μεταγραφών και ΕΠΟ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X