Μαρτίνο: «Μέσι και Μπουσκέτς δεν έρχονται για διακοπές»

Μαρτίνο: «Μέσι και Μπουσκέτς δεν έρχονται για διακοπές»
Photo Credits: INTIME

Ο νέος προπονητής της Ίντερ Μαϊάμι, Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνο, διαβεβαίωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Μπουσκέτς δεν θα πάνε στη Φλόριντα για διακοπές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μερικές φορές συνδέουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Μαϊάμι με διακοπές. Αλλά δεν είναι αυτό. Έρχονται για τη διοργάνωση», είπε ο Τάτα Μαρτίνο σε συνέντευξη Τύπου.

Ο νεοδιορισμένος Αργεντινός προπονητής έχει ήδη κοουτσάρει τους Μπουσκέτς και Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ενώ με τον συμπατριώτη του είχε συνεργαστεί και ως προπονητής της Εθνικής Αργεντινής.

Η Ίντερ Μαϊάμι έχει χάσει τους τελευταίους επτά αγώνες της στην αμερικανική ποδοσφαιρική Λίγκα (MLS) και βρίσκεται στην τελευταία θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, 27η στο σύνολο των 29 ομάδων του πρωταθλήματος.

Ο Μαρτίνο κέρδισε το MLS το 2018 με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ και βλέπει ένα λαμπρό μέλλον στο πρωτάθλημα, χάρη στον Μέσι. «Το ότι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αποφασίζει να έρθει να παίξει εδώ, προφανώς ανοίγει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης», είπε.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X