Συμφώνησε με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι η Τσεντεβίτα

Συμφώνησε με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι η Τσεντεβίτα
Photo Credits: INTIME

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι είναι ο νέος προπονητής της Τσεντεβίτα Ολίμπια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γρήγορα βρήκε τον νέο της προπονητή η Τσεντεβίτα Ολίμπια.
Η σλοβένικη ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει προπονήσει στο παρελθόν τις Μοντεπάσκι Σιένα, Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο, ενώ πέρασε τα τελευταία χρόνια στην Κίνα και τους Beijing Ducks ως προπονητής και σύμβουλος ομάδας.
Η Τσεντεβίτα Ολίμπια είχε φέτος μία αποτυχημένη πορεία στο Eurocup, καθώς τερμάτισε στην τελευταία θέση του Α’ ομίλου με μόλις 3 νίκες σε 18 παιχνίδια, ενώ στην Αδριατική λίγκα αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Παρτίζαν. Παράλληλα, στα μέσα της σεζόν απέλυσε τον προπονητή Γιούριτσα Γκόλεματς και στη θέση του ανέλαβε ο βοηθός Μίρο Αλίλοβιτς.
Αυτή δεν είναι η μοναδική σημαντική αλλαγή στην ομάδα, αφού ο Σάνι Μπετσίροβιτς αποχωρεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και έρχεται να αναλάβει το ίδιο πόστο στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, οι Σλοβένοι ανακοίνωσαν και αντικαταστάτη του, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Βλάντο Ιλιέφσκι.

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X