«Χάνουν» τον Τσιτσαρίτο οι Λος Άντζελες Γκάλαξι

«Χάνουν» τον Τσιτσαρίτο οι Λος Άντζελες Γκάλαξι
Photo Credits: INTIME

O Τσιτσαρίτο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και οι Λος Άντζελες Γκάλαξι αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του U.S. Open Cup

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διπλή ατυχία για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι!

Πέρα από την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του U.S. Open Cup, η ομάδα της Καλιφόρνια έχασε και με τραυματισμό τον Τσιτσαρίτο.

Συγκεκριμένα, ο Μεξικανός σταρ τραυματίστηκε στο γόνατο στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ρεάλ Σολτ Λέικ και αντικαταστάθηκε από τον Ντέγιαν Γιόβελιτς.

Ο διεθνής άσος ήταν στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και η παρουσία του ήταν σημαντική για τους «Γαλαξίες» και πλέον υπάρχει ανησυχία για το διάστημα της απουσίας του, καθώς ο Σέρβος φορ έχει κληθεί για τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας για τα προκριματικά του Euro 2024.

Για την ιστορία, οι Λος Άντζελες Γκάλαξι ηττήθηκαν με 2-3 από τη Ρεάλ Σολτ Λέικ, η οποία συνεχίζει στα ημιτελικά του Κύπελλου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X