Τρομεροί, Μπούκερ και Ντουράντ κόντρα στους Νάγκετς, μείωσαν σε 2-1 για τους Σανς

Τρομεροί, Μπούκερ και Ντουράντ κόντρα στους Νάγκετς, μείωσαν σε 2-1 για τους Σανς
Photo Credits: INTIME

Οι Σανς μείωσαν τη σειρά με τους Νάγκετς (121-114), χάρη στα... όργια των Ντέβιν Μπούκερ και Κέβιν Ντουράντ στο παρκέ του Φοίνιξ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεγάλη νίκη πέτυχαν οι παίκτες του Μόντι Ουίλιαμς τα ξημερώματα του Σαββάτου. Οι Σανς μείωσαν τη σειρά με τους Νάγκετς σε 2-1 και έμειναν… ζωντανοί. Άλλωστε, αν το Ντένβερ περνούσε από το Φοίνιξ τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Για να τα καταφέρουν οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν δύο… εξωπραγματικές εμφανίσεις. Ο λόγος για το «47άρι», που τράβηξε ο Ντέβιν Μπούκερ (με 20/25 προσπάθειες, αλλά και 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ), αλλά και το… σχεδόν triple double του Κέβιν Ντουράντ. Σε 43′ στο ματς ο “KD” είχε 39 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ δεν έκανε ούτε ένα λάθος, με την μπάλα να… καίει.

Στην αντίπερα όχθη, ο Τζαμάλ Μάρεϊ έβαλε 32 πόντους, ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς έγινε ο πρώτος με 25+ πόντους, 17+ ριμπάουντ και 17+ ασίστ σε ένα ματς των πλέι οφ (30π., 17ρ., 17ασ.). Όμως, η ιστορική εμφάνιση του Σέρβου δεν ήταν αρκετή για τους φιλοξενούμενους.

Σε κάθε περίπτωση η σειρά παρέμεινε… ανοιχτή, με τις δύο ομάδες να δικαιολογούν στο παρκέ γιατί αμφότερες θεωρούνται εκ των βασικών φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλητή.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X