Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χετάφε - Θα κάτσει στον πάγκο ο τεχνικός διευθυντής

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χετάφε - Θα κάτσει στον πάγκο ο τεχνικός διευθυντής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με λύση ανάγκης στον πάγκο της θα πορευθεί η Χετάφε στο φινάλε του ισπανικού πρωταθλήματος, όπου θα δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μετά την απόλυση του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες, την επομένη της οδυνηρής εντός έδρας ήττας με 2-1 από την Αλμερία, η διοίκηση του μαδριλένικου συλλόγου αποφάσισε να δώσει το «τιμόνι» της ομάδας στον τεχνικό διευθυντή, Ρούμπεν Ρέγες, ο οποίος έχει ελάχιστη εμπειρία ως προπονητής.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Χετάφε προσέγγισε αρχικά τον πιο επιτυχημένο προπονητή της ιστορίας της, Χοσέ Μπορδαλάς, ο οποίος θήτευσε πέντε χρόνια (2016-2021) στον πάγκο της ομάδας και είναι άνεργος από τον περασμένο Ιούνιο, όταν απομακρύνθηκε από τη Βαλένθια.

Ο 59χρονος προπονητής, όμως, δεν δέχθηκε να επιστρέψει στο «Αλφόνσο Πέρεθ» και πλέον ο Ρέγες καλείται να φέρει σε πέρας ένα πολύ δύσκολο έργο, με τη Χετάφε να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 18η θέση της La Liga, η οποία οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X