Super League 2: Γκέλα για την Κηφισιά κόντρα στην Προοδευτική (1-1), έχασε από τα Χανιά (2-0) ο Απόλλων Σμύρνης

Super League 2: Γκέλα για την Κηφισιά κόντρα στην Προοδευτική (1-1), έχασε από τα Χανιά (2-0) ο Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Γκέλα για την Κηφισιά, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να έρχεται ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Προοδευτική, ενώ την ίδια ώρα τα Χανιά επικράτησαν του Απόλλωνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την Κηφισιά, η οποία μετά το ματς με την Athens Kallithea (3-3), δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ούτε κόντρα στην Προοδευτική.

Συγκεκριμένα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την Προοδευτική, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Super League 2.

Έτσι, η Athens Kallithea εκμεταλλεύτηκε αυτό το αποτέλεσμα αλλά και την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από τα Χανιά (2-0) και με τη νίκη της επί της ΑΕΚ Β (1-3) μείωσε τη διαφορά με την Κηφισιά στους 5 βαθμούς, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο.

Όσον αφορά το ματς, ο Κουϊρουκίδης άνοιξε το σκορ για την Κηφισιά στο 20ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ωστόσο η απάντηση της ομάδας του Χαραλαμπίδη ήταν άμεση, με τον Τσακίρη να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 21′, σκορ που έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Παυλάκης (57′ Νοικοκυράκης), Παπασάββας, Σωτηράκος, Παναγιώτου (57′ Προβυδάκης), Γκίνη, Ταλάλ, Κουϊρουκίδης, Τετέι.

Προοδευτική (Χαραλαμπίδης): Αστράς, Αλεξίου, Σινγκ, Πότσι, Φαζός, Καρρίκι (59′ Αγγελόπουλος), Τσακίρης, Καπνίδης (64′ Μάντιτς), Πίσσας, Νταβιώτης, Παυλίδης.

Περισσότερο σε λίγο…

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X