Μπεσίκτας: Νέα πρόταση σε Χάμες Ροντρίγκες - Του δίνει διετές συμβόλαιο και πριμ υπογραφής

Ολυμπιακός: Ετοιμος ο Χάμες για ΠΑΟΚ – Ξανά στα πλάνα ο Σισέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπεσίκτας προσέγγισε εκ νέου την πλευρά του Χάμες Ροντρίγκες, μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση.

Εδώ και μήνες η Μπεσίκτας έχει βάλει στο στόχαστρο τον Χάμες Ροντρίγκες, έχοντας επαφές με το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

Μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Κολομβιανού άσου με τον Ολυμπιακό, η τουρκική ομάδα δεν έχασε χρόνο και είχε νέα επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, η Μπεσίκτας κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση για να αποκτήσει τον Χάμες, προσφέροντάς του διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά και μπόνους υπογραφής 1,5 εκατ. ευρώ.

Στην Κωνσταντινούπολη εκτιμούν ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα πει το «ναι», καθώς δεν έχει προκύψει κάποια καλύτερη πρόταση από ομάδα καλύτερου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X