Η Ρέντινγκ απέλυσε τον Πολ Ινς

Η Ρέντινγκ απέλυσε τον Πολ Ινς
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από τη Ρέντινγκ ο Πολ Ινς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρέντινγκ απέλυσε σήμερα (11/4) τον Πολ Ίνς από προπονητή, με τον σύλλογο να είναι 22ος στην Championship και να κινδυνεύει να υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Ο Νόελ Χαντ, προπονητής της ομάδας κάτω των 21 ετών, θα αναλάβει για τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια της σεζόν, ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.
Ο πρώην μέσος της Αγγλίας, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Λίβερπουλ, Ινς, διορίστηκε προσωρινά τον περασμένο Φεβρουάριο, και στη συνέχεια έγινε μόνιμος προπονητής τον Μάιο.

Η Ρέντινγκ δεν έχει νίκη στα οκτώ τελευταία της ματς και έπεσε στη ζώνη του υποβιβασμού μετά την ήττα με 2-1 στο Πρέστον τη Δευτέρα. Τους επιβλήθηκε επίσης αφαίρεση έξι βαθμών την περασμένη εβδομάδα επειδή δεν συμμορφώθηκαν με τους οικονομικούς περιορισμούς.
Ο επόμενος αγώνας της Ρέντινγκ είναι εντός έδρας με την πρωτοπόρο της Championship Μπέρνλι, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στην Premier League την επόμενη σεζόν.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X