Γιουβέντους - Βερόνα: Έξαλλος ο Αλέγκρι με τους παίκτες του, αποχώρησε πριν τη λήξη! (VIDEO)

Γιουβέντους - Βερόνα: Έξαλλος ο Αλέγκρι με τους παίκτες του, αποχώρησε πριν τη λήξη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η αμυντική συμπεριφορά της Γιουβέντους προς το φινάλε κόντρα στη Βερόνα εξόργισε τον Αλέγκρι, ο οποίος αποχώρησε δα αποδυτήρια λίγο πριν τη λήξη του αγώνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αμυντική συμπεριφορά της Γιουβέντους προς το φινάλε κόντρα στη Βερόνα προκάλεσε το ξέσπασμα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος αποχώρησε έξαλλος προς τα αποδυτήρια λίγο πριν τη λήξη του αγώνα!

Τι κι αν η Γιουβέντους κατάφερε τελικά να λυγίσει με 1-0 τη Βερόνα, παραμένοντας ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης; Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μόνο ικανοποιημένος δεν έμεινε από την εμφάνιση των παικτών του.

Ενδεικτική άλλωστε ήταν η απόφασή του να φύγει νωρίς για τα αποδυτήρια σε έξαλλη κατάσταση, μην μπορώντας να αποδεχτεί την κάκιστη αμυντική λειτουργία της ομάδας του. Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αποτέλεσε η φάση του 90+4΄όταν ο Γκάις βρέθηκε μόνος του σε θέση βολής, στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Σέζνι.


Ακόμα πάντως κι αν η Γιουβέντους γλίτωσε το γκολ της ισοφάρισης, ο Αλέγκρι ξέσπασε και πήρε μαινόμενος το δρόμο προς τα αποδυτήρια δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X