Ολυμπιακός: Δύσκολα και με Άρη ο Χάμες

Ολυμπιακός: Δύσκολα και με Άρη ο Χάμες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκες τέθηκε νοκ άουτ από το τελευταίο φιλικό της εθνικής Κολομβίας και στον Ολυμπιακό κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα.

Αγωνία στις τάξεις των Ερυθρολεύκων για την κατάσταση του Κολομβιανού σταρ. Ο 31χρονος άσος αποκόμισε έναν τραυματισμό από το φιλικό της εθνικής του ομάδας με την Κορέα και μένει να διαπιστωθεί αν αφορά σε κάποιο χτύπημα που δέχτηκε ή αν πρόκειται για το ίδιο πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Χθες, πάντως, δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Ιαπωνία, μένοντας εκτός αποστολής και παρότι η εκτίμηση του ίδιου του ποδοσφαιριστή είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, φαίνεται ότι δύσκολα θα είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής (2/4) με τον Άρη.

Το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί για τα ντέρμπι που ακολουθούν με ΠΑΟΚ (5/4) και Παναθηναϊκό (9/4) σε Καραϊσκάκη και Λεωφόρο αντίστοιχα.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X