Παραδοχή Σταϊκούρα: «Θα συνεχίσουμε να έχουμε αυξήσεις στα προϊόντα» (VIDEO)

Σταϊκούρας: Την επόμενη εβδομάδα ανακοινώσεις για δράσεις σε κλάδους που πλήττονται από τον κορωνοϊό

Τι είπε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ δύσκολη αναμένεται και η επόμενη μέρα για τα νοικοκυριά και τις οικογένειες σε ό,τι αφορά τις αγορές τους και τις επισκέψεις τους στα σούπερ μάρκετ.

Τα όσα είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Σταϊκούρας είναι ενδεικτικά του τι πρόκειται να ακολουθήσει το επόμενο διάστημα, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ, ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ξεκάθαρα ότι οι αυξήσεις θα συνεχιστούν απλώς με μειωμένο ρυθμό. Ανέφερε μάλιστα ότι δεν θα έχουμε καν σταθεροποίηση των τιμών, παρότι ήδη έχουν εκτοξευθεί στα ύψη.


«Αυτό που βλέπουμε και θα δούμε, είναι με μειωμένο ρυθμό να αυξάνονται οι τιμές. Αυξήσεις θα συνεχίσουμε να έχουμε. Ουσιαστική μείωση των τιμών δεν θα δούμε, ούτε καν σταθεροποίηση δεν θα δούμε», σημείωσε αρχικά και συνέχισε τονίζοντας ότι η ακρίβεια στα τρόφιμα θα παραμείνει για το επόμενο χρονικό διάστημα», ενώ όσον αφορά τους δείκτες πληθωρισμού, παραδέχθηκε ότι η αύξηση των τιμών θα είναι πολύ μικρότερη, αλλά θα πέσει πάνω στις προηγούμενες αυξήσεις των προϊόντων.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X