Με Ντρισμπιώτη αύριο (11/3) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην

Με Ντρισμπιώτη αύριο (11/3) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην

Θα συμμετέχει η Ντρισμπιώτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη συμμετοχή της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, διεξάγεται αύριο (11/3), στην παραλία Άστρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια, αφότου πέτυχε τον περασμένο μήνα στην Αυστραλία πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 1ωρ.28:12 και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα δώσει το «παρών» στη διοργάνωση και αναμένεται να βοηθήσει και τις υπόλοιπες, όπως η Κυριακή Φιλτισάκου (νικήτρια τον Ιανουάριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ.), η Χριστίνα Παπαδοπούλου, η Ολγα Φιάσκα και η Έφη Κουρκουτσάκη.

Στους άνδρες ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, μετά την απόλυτα επιτυχημένη προετοιμασία στην Κολομβία, είναι έτοιμος να κάνει τον πρώτο του αγώνα στη χρονιά. Ο κορυφαίος Έλληνας βαδιστής βρέθηκε για περίπου ένα μήνα στη Μπογκότα, όπου γυμνάστηκε μαζί με τους Σλοβάκους βαδιστές δίπλα στον προπονητή του Μάτεζ Σπίσιακ. Ο αθλητής εδώ και δύο ημέρες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και, παρά το κουραστικό ταξίδι, θα βρεθεί κανονικά στη γραμμή εκκίνησης της διοργάνωσης, κυρίως για να βοηθήσει το σωματείο του, αφού ο πρώτος του στόχος στη σεζόν είναι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην (9/4). Ξεχωρίζουν ακόμη ο Γιάννης Καύκας που επέστρεψε φέτος στη δράση, ο Κώστας Ντεντόπουλος, αλλά και οι νεαρότεροι Ανδρέας Παπαστεργίου, Αριστοτέλης Μπούσδας και Ανδρέας Μπαχός, που θα διεκδικήσουν το όριο (1ωρ.35:00) για το Ευρωπαϊκό Κ23.

Μαζί με το αγώνισμα των 20χλμ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών θα διεξαχθεί επίσης και αγώνας Βάδην 10χλμ. Ανδρών-Γυναικών Κ20 & Ανδρών Κ18 καθώς και 5χλμ. Κ18 Γυναικών. Το Πρωτάθλημα είναι αφιερωμένο στον Χαρίλαο Βασιλάκο.

Το πρόγραμμα των Αγώνων:

10:00 5χλμ. Γυναικών Κ18
10:30 20χλμ. Ανδρών, 10χλμ. Ανδρών Κ20, Ανδρών Κ18
10:31 20χλμ. Γυναικών & 10χλμ. Κ20 Γυναικών

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X