Ο Ραΐγιο έβαλε τον Βινίσιους να φιλήσει το σήμα της Μαγιόρκα! (VIDEO)

Ο Ραΐγιο έβαλε τον Βινίσιους να φιλήσει το σήμα της Μαγιόρκα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μαγιόρκα κέρδισε με 1-0 την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους παίκτες της να κάνουν τα πάντα για να σταματήσουν τους Μαδριλένους.

Ο Αντόνιο Ραΐγιο μάλιστα επικεντρώθηκε ιδιαίτερα πάνω στον Βινίσιους.

Βλέποντας τον Βραζιλιάνο να αποχωρεί για τα αποδυτήρια στο ημίχρονο φιλώντας το σήμα των Μαδριλένων, ο αρχηγός της Μαγιόρκα αποφάσισε να του απαντήσει με προκλητικό τρόπο στο β΄μέρος και του πρόταξε το σήμα της ομάδας του στο πρόσωπο για να το φιλήσει.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που παρατηρείται μια κόντρα μεταξύ των δυο ποδοσφαιριστών, μιας και στο παρελθόν ο Ραΐγιο έχει καταφερθεί πολλάκις εναντίον του Βινίσιους με κατηγορίες για ασεβή συμπεριφορά.

Τα mind games του αρχηγού της Μαγιόρκα ωστόσο δεν ήταν ο μοναδικός τρόπος των νησιωτών να σταματήσουν τον 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος πέρασε ένα… επίπονο απόγευμα στις Βαλεαρίδες Νήσους δεχόμενος 10 (!) από τα 29 φάουλ που καταλογίστηκαν εις βάρος των γηπεδούχων στον αγώνα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X