«Αν το κάνεις είσαι ελεύθερη»: Τι πρότειναν στην Εύα Καϊλή οι Βέλγοι δικαστές για να βγει από τη φυλακή

«Αν το κάνεις είσαι ελεύθερη»: Τι πρότειναν στην Εύα Καϊλή οι Βέλγοι δικαστές για να βγει από τη φυλακή

Τι πρότειναν στην Εύα Καϊλή οι Βέλγοι δικαστές για να βγει από τη φυλακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εύα Καϊλή παραμένει στις φυλακές του Χάρεν, κατηγορούμενη για χρηματισμό από το Κατάρ, καθώς απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισής της.

Η πλευρά Καϊλή δε θα ασκήσει έφεση στην απόφαση των Βέλγων δικαστών, ενώ η Ελληνίδα ευρωβουλευτής θα μπορεί να αιτηθεί εκ νέου την αποφυλάκισή της σε έναν μήνα.

Οι Βέλγοι δικαστές ζήτησαν από την Εύα Καϊλή να ομολογήσει την ενοχή της προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη. Ωστόσο η ίδια υποστηρίζει πως δεν χρηματίστηκε από το Κατάρ.

Να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας ακροαματικής διαδικασίας, οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή κατήγγειλαν ότι η πελάτισσά τους έμεινε στην απομόνωση για έξι ώρες, κάνοντας λόγο για βασανιστήρια που θυμίζουν Μεσαίωνα και παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Υπάρχουν πολιτικές παρεμβάσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να περάσουν ένα μήνυμα, συντρίβοντας την Εύα Καϊλή: Μηδενική ανοχή σε θέματα ηθικής τάξεως. Για να κρατηθεί κάποιος προσωρινά για ένα χρονικό διάστημα στο Βέλγιο θα πρέπει να υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις, όχι ενοχής, γιατί για την κυρία Καϊλή δεν υπάρχουν», είχε δηλώσει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα εδώ

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X