Ντε Γιονγκ: Ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην Ολλανδία

Ντε Γιονγκ:  Ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην Ολλανδός διεθνής Νάιτζελ Ντε Γιονγκ διορίστηκε τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην Ολλανδός διεθνής Νάιτζελ Ντε Γιονγκ διορίστηκε τεχνικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, όπως ανακοίνωσε η KNVB.

Οι υποχρεώσεις του περιλαμβάνουν την επίβλεψη των εθνικών ομάδων της χώρας, ενώ θα είναι επίσης υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την εφαρμογή της ποδοσφαιρικής-τεχνικής πολιτικής στους συλλόγους σε όλη τη χώρα.

«Θέλω να βοηθήσω στη βελτίωση του ολλανδικού ποδοσφαίρου, για άνδρες και γυναίκες», είπε σε δήλωσή του ο Ντε Γιονγκ, προσθέτοντας: «Η Ολλανδία είχε πάντα τη φιλοδοξία να ανήκει στην παγκόσμια κορυφή. Το ταλέντο που έχουμε σήμερα και η προηγούμενη ιστορία μας δικαιολογούν αυτή τη φιλοδοξία. Η δουλειά απαιτεί συγκεκριμένες γνώσεις και εμπειρία. Στα χρόνια μου ως παίκτης το έχω αποκτήσει σε διάφορους συλλόγους στην Ολλανδία και στο εξωτερικό και μπορώ να το χρησιμοποιήσω τώρα».

Ο 38χρονος είχε 81 συμμετοχές με τη χώρα του, ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει αγωνιστεί σε Άγιαξ, Αμβούργο, Μάντσεστερ Σίτι, Μίλαν, Λ.Α, Γκάλαξι και Γαλατασαράι.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X