Αποχωρήσεις στην Λαμία: Δανεικός στην Κηφισιά ο Προβυδάκης - Ελεύθερος ο Μπενίτεζ

Αποχωρήσεις στην Λαμία: Δανεικός στην Κηφισιά ο Προβυδάκης - Ελεύθερος ο Μπενίτεζ
Photo Credits: INTIME

Δανεικός στην Κηφισιά ο Προβυδάκης της Λαμίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της Λαμίας, με τον Κώστα Προβυδάκη να αγωνίζεται πλέον ως δανεικός στην Κηφιασιά, ενώ ο Όλιβερ Μπενίτσες, έμεινε ελεύθερος.

Η ΠΑΕ Λαμία ανακοίνωσε τον δανεισμό του Κώστα Προβυδάκη στην πρωτοπόρο του Β’ ομίλου της Super League 2 Κηφισιά, ενώ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο Όλιβερ Μπενίτεζ ως ελεύθερος.

Ο πρώτος είχε τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έως τώρα στη σεζόν, ενώ ο 31χρονος Αργεντινός στόπερ πρόλαβε να γράψει τρεις συμμετοχές στο πρώτο μισό της σεζόν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Λαμία

 «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Όλιβερ Μπενίτεζ. Η ΠΑΕ Λαμία ευχαριστεί τον παίκτη για την συνεργασία και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Προβυδάκη, στην ομάδα της Κηφισιάς και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα του ομάδα».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X