Γιώργος Καπουτζίδης για την Eurovision: «Κόντεψα να πεθάνω»

Γιώργος Καπουτζίδης για την Eurovision: «Κόντεψα να πεθάνω»

Τι δήλωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης για την Eurovision.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για θεατρική παράστασή του με τίτλο «42497» στο θέατρο Ήβη. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόφασή του, να μην μεταδώσει ξανά την Eurovision, ενώ έκανε λόγο και για το MeToo.

Σχετικά με την θεατρική παράσταση ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: «Νομίζω αυτή η παράσταση είναι αρκετά εξομολογητική. Την έγραψα αρκετά δύσκολα. Το έργο αυτό είναι η συναισθηματική μου κατάσταση την περίοδο που γράφτηκε. Ένιωσα μία μοναχικότητα, έζησα μία απομάκρυνση και έζησα μία μεγάλη απώλεια, ενός φίλου μου αγαπημένου. Η συναισθηματική μου κατάσταση βρέθηκε στο έργο».

Για τα συναισθήματα που πρωταγωνιστούν στην παράσταση «42497» ανέφερε πως είναι ο θυμός: «Υπάρχει ”ατόφιος” θυμός, είναι άνθρωποι που είναι πολύ εγκλωβισμένοι και σιγά-σιγά ανακαλύπτουν την αγάπη».
Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Ο τίτλος και η μεγάλη εικόνα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X