Ατρόμητος: Χωρίς Ντε Μποκ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ατρόμητος: Χωρίς Ντε Μποκ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (9/11, 18:00) με τον Κόουλμαν να μην υπολογίζει στον Ντε Μποκ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (9/11, 18:00).

Με την απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ατρομήτου στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (9/11, 18:00) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος, ο Κρις Κόουλμαν, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για την αναμέτρηση. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ντε Μποκ που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Στρούγγης Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Φριντζόνσον, Μουνίθ, Οικονομίδης, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X