Μόνη στην κορυφή η Μπάγερν

Μόνη στην κορυφή η Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Στην πρώτη θέση της Bundesliga ανέβηκε η Μπάγερν, που επικράτησε της Χέρτα με 3-2 στο «Ολίμπιασταντιον» του Βερολίνου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη θέση της Bundesliga ανέβηκε η Μπάγερν, που επικράτησε της Χέρτα με 3-2 στο «Ολίμπιασταντιον» του Βερολίνου, σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική.

Οι Βαυαροί είχαν την υπεροχή, σε ένα ματς όπου και τα πέντε τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Έτσι η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έφτασε τους 28 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Ουνιόν Βερολίνου, που αγωνίζεται αυριο με τη Λεβερκούζεν και θα έχει την ευκαιρία να ξανανέβει στην κορυφή.

Εύκολες νίκες με 3-0 σημείωσαν Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ απέναντι σε Μπόχουμ και Μάιντς αντίστοιχα, ενώ σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν η Λειψία (3-1 την Χόφενχαϊμ) και η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης (2-1 την Άουγκσμπουργκ).

Στην ενδεκάδα της Μπόχουμ στη Βεστφαλία ξεκίνησαν οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Κώστας Σταφυλίδης, με τον δεύτερο να αντικαθίσταται στο 78ο λεπτό.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X