Πλησιάζει η επιστροφή του Παπέν στην Μαρσέιγ

Πλησιάζει η επιστροφή του Παπέν στην Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζαν-Πιερ Παπέν μεγαλούργησε με τη φανέλα της Μαρσέιγ, ως ποδοσφαιριστής και τώρα ετοιμάζεται για επιστροφή στη Μασσαλία, σε ένα διαφορετικό πόστο.

Από το 1986 έως το 1992 ο Ζαν-Πιερ Παπέν έγινε σημείο αναφοράς για την Μαρσέιγ, γράφοντας τη δική του ιστορία με τον σύλλογο. Μετά την παρουσία του στους Μαρσεγιέζους μάλιστα ο παλαίμαχος Γάλλος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Μαρσέιγ και της Μπάγερν Μονάχου.

Πλέον στα 59 του μένει ενεργός στα ποδοσφαιρικά δρόμενα, ωστόσο από άλλο πόστο. Τις τελευταίες μέρες υπήρξε έντονη κινητικότητα, καθώς αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Σαρτρ και οι φήμες για επιστροφή στην Μαρσέιγ, ως σύμβουλος του προέδρου Λονγκόρια, «φούντωσαν».

Ο ίδιος μάλιστα΄εδωσε τροφή για περισσότερα σχόλια, καθώς βρέθηκε στο Βελοντρόμ για το παιχνίδι της Μαρσέιγ με την Τότεναμ, παρακολοωθώντας την αναμέτρηση από την προεδρική σουίτα, με την επιστροφή του στον σύλλογο που έγραψε χρυσές σελίδες ως ποδοσφαιριστής, να φαίνεται πως πλησιάζει…

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X