ΠΑΟΚ: Αγωνία για τον Βιεϊρινια

ΠΑΟΚ: Αγωνία για τον Βιεϊρινια
Photo Credits: INTIME

Αναμονή για την κατάσταση του Αντρέ Βιεϊρίνια είναι στον ΠΑΟΚ μετά την αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν ήταν μόνο το… σοκ με τον Λεβαδειακό, όπου ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 με γκολ του Μπελμόντ στο 90+3′, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε και τον Αντρέ Βιεϊρίνια να παίζει μόλις δέκα λεπτά και να αποχωρεί λόγω τραυματισμού.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής μπήκε στο 61′ ως αλλαγή και μετά από 10 λεπτά ζήτησε να βγει λόγω ενός «σφιξίματος» στον αριστερό δικέφαλο.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου αναμένεται να κάνει μαγνητική εξέταση το πρωί της Δευτέρας (10/10) ώστε να γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς, με σημαντικό παράγοντα το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό την επόμενη αγωνιστική.

Να θυμίσουμε πως η αποβολή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στα τελευταία λεπτά σημαίνει πως ο Σέρβος θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι με τους Πειραιώτες.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X