Το 80% των φιλάθλων βλέπει πρόκριση της Εθνικής στην τετράδα! (ΦΩΤΟ)

Το 80% των φιλάθλων βλέπει πρόκριση της Εθνικής στην τετράδα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως και στο ματς με την Τσεχία, η ισχυρή πλειοψηφία των φιλάθλων του Eurobasket «βλέπει» άνετη πρόκριση της Εθνική μας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Λίγες μέρες πίσω, το 95% των φιλάθλων τοποθέτησε σε θέση ισχυρού φαβορί την Εθνική μας ομάδα, δίνοντας ελάχιστες πιθανότητες πρόκρισης στην Τσεχία. Βέβαια, στο παρκέ η διαφορά δεν ήταν σε καμία περίπτωση τόσο μεγάλη, όμως το poll της FIBA «ενεργοποιήθηκε» ξανά ενόψει των προημιτελικών και οι διαφορές είναι… ελάχιστες!

Παρά το γεγονός πως η Γερμανία είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες του τουρνουά και πως παίζει στην έδρα της, ο μπασκετικός κόσμος θεωρεί ότι η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Έτσι, το πρωί της Τρίτης (13/9), η διαφορά ήταν τεράστια και όπως θα δείτε και στην σχετική φωτογραφία έφτασε στο 80% – 20% υπέρ της Ελλάδας.

Το 80% των φιλάθλων βλέπει πρόκριση της Εθνικής στην τετράδα! (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X