Μπαρτσελόνα: Τελεσίγραφο στον Ντε Γιογνκ - Ή δέχεται μείωση ή φεύγει

Μπαρτσελόνα: Τελεσίγραφο στον Ντε Γιογνκ - Ή δέχεται μείωση ή φεύγει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθώς ο χρόνος πιέζει για την εγγραφή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων της, η Μπαρτσελόνα έδωσε τελεσίγραφο στον Φρένκι Ντε Γιονγκ ή να δεχθεί μείωση 50% των αποδοχών του ή να αποχωρήσει.

Οι άνθρωποι των Καταλανών ζητούν από τον Ολλανδό μέσο να πάρει άμεσα την οριστική απόφασή του, καθώς ο χρόνος περνά και ακόμα δεν έχουν δηλωθεί στην ισπανική Λίγκα οι παίκτες που αποκτήθηκαν από την ομάδα κατά την θερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως σημειώνουν σχετικά ρεπορτάζ, η Μπαρτσελόνα έθεσε διορία στον Ντε Γιονγκ και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Ντε Γιονγκ είτε θα μείνει στους Καταλανούς αποδεχόμενος μείωση 50% στις αποδοχές του είτε θα δεχθεί να φύγει.

Μετά την άρνηση του παίκτη να μετακομίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία είχε συμφωνήσει η Μπαρτσελόνα, τώρα υπάρχει έντονο ενδιαφέρον της Τσέλσι που μπορεί να κάνει πρόταση που θα αγγίξει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 25χρονος άσος εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στους «μπλε», ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και το κλίμα σε βάρος του εξαιρετικά αρνητικό λόγω τη στάσης του.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X