Ισοφάρισε τον Ρομάριο και... βλέπει τον Ρονάλντο ο Μέσι

Ισοφάρισε τον Ρομάριο και... βλέπει τον Ρονάλντο ο Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ασίστ για το 1-0 του Νεϊμάρ, μία…απλή προσπάθεια για το πρώτο του γκολ (4-0), και ένα ανάποδο ψαλίδι -το πρώτο στην καριέρα του σε επίσημο επαγγελματικό παιχνίδι-, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (5-0) στη χθεσινή πρεμιέρα της Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1, επί της Κλερμόν ήταν ο απολογισμός της εντυπωσιακής εμφάνισης του Αργεντινού.

Ο Μέσι έγραψε ξανά ιστορία, αφού με το δεύτερο γκολ του ισοφάρισε τον Ρομάριο ως ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία σύμφωνα με την Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής Ποδοσφαίρου (IFFHS), φτάνοντας τα 772 επίσημα γκολ στην επαγγελματική του καριέρα, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα Marca.

Σύμφωνα με την IFFHS, τον ξεπερνούν μόνο ο μυθικός Τσεχο-αυστριακός Γιόζεφ Μπίτσαν (805) και ο Κριστιάνο Ρονάλντο (815), που καταλαμβάνει την πρώτη θέση. Ο Πελέ είναι ο τέταρτος με 767 γκολ σε 831 αγώνες

Ο Μέσι έχει σημειώσει τα 772 γκολ του-56 χατ τρικ- σε 976 παιχνίδια, μοιάζοντας επίσης 332 ασίστ, διάστημα όπου έχει πανηγυρίσει 40 τίτλους.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X