Κοντά στην απόκτηση του Σποράρ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός

Κοντά στην απόκτηση του Σποράρ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Μια ανάσα μακριά από την απόκτηση του Αντράζ Σποράρ, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντράζ Σποράρ την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά, αλλά η υπόθεση δεν έχει ολοκληρωθεί. Στο κοντινό μέλλον, αναμένονται εξελίξεις για το αν οι πράσινοι θα προορίσουν στην προσθήκη του ποδοσφαιριστή!

Ο  Παναθηναϊκός θα διαθέσει ένα μεγάλο ποσό για την αγορά του, το οποίο ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο παίκτης αναμένεται να έχει απολαβές οι οποίες θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Τα δικαιώματα του ανήκουν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία τον απέκτησε πριν περίπου δυόμιση χρόνια! Στην Πορτογαλία σε 38 εμφανίσεις έχει σημειώσει 11 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έχει δοθεί δανεικός στην Μπράγκα και την Μίντλεσμπρο.

Την περασμένη σεζόν ως παίκτης της Μίντλεσμπρο, αγωνίστηκε στην Championship, μετρώντας 35 εμφανίσεις, συνοδευόμενες από 8 γκολ και 2 ασίστ!

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X