Εθνική: Οι σκέψεις του Πογέτ για την ενδεκάδα - Απόψε στις 21:45 κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία

Εθνική: Οι σκέψεις του Πογέτ για την ενδεκάδα - Απόψε στις 21:45 κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική Ελλάδας ξεκινά απόψε στις 21:45 τις υποχρεώσεις της στο Nations League.

Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Βόρεια Ιρλανδία, με τον Γκουστάβο Πογέτ να αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-3-3.

Ως προς τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Βλαχοδήμος με τον Τσιμίκα να παίζει αριστερά και τον Κώτσιρα να έχει το προβάδισμα, αυτή τη στιγμή, για το δεξί άκρο της άμυνας. Ο Πογέτ δεν έχει δοκιμάσει ακόμα τον Μπάλντοκ ο οποίος μην ξεχνάμε πως ήταν ένα από τα τελευταία πρόσωπα που ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδας.

Το δίδυμο των στόπερ θα είναι οι Μαυροπάνος – Χατζηδιάκος ενώ στην τριάδα μπροστά σίγουρη θεωρείται η παρουσία των Σιώπη – Μπακασέτα και από εκεί και πέρα υπάρχει ερωτηματικό για το ποιος εκ των Κουρμπέλη ή Μπουχαλάκη θα βρεθεί δίπλα στον Σιώπη. Μια θέση που διεκδικεί με λιγότερες πιθανότητες και ο Αλεξανδρόπουλος.

Στην τριάδα της επίθεσης θα βρεθούν οι Λημνιός και Δουβίκας στις δύο πτέρυγες και στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρεθεί ο Γιακουμάκης.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X