Μανέ για το μέλλον του στην Λίβερπουλ: «Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε αυτή την ομάδα»

Η Παρί δελεάζει τον Μανέ με «χρυσό» συμβόλαιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την παραμονή του τελικού του Champions League, ο Σαντιό Μανέ υποσχέθηκε στον κόσμο της Λίβερπουλ ότι μετά τη μάχη με την Ρεάλ Μαδρίτης θα ανακοίνωνε την απόφασή που έχει πάρει για το μέλλον του. Παρ’ όλα αυτά η δήλωση του Σενεγαλέζου μεσοεπιθετικού δημιούργησε πολλά ερωτηματικά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για όλα και τον προπονητή επίσης. Εύχομαι σε αυτή την ομάδα ό,τι καλύτερο στον κόσμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μανέ.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky Germany, ο Σάντιο Μανέ είναι απίθανο να κάνει σύντομα κάποια ανακοίνωση για το μέλλον του. Παρ’ όλα αυτά η Μπάγερν Μονάχου εξακολουθεί κι αποτελεί το φαβορί για την απόκτηση του. Στην Γερμανία μάλιστα τονίζουν ότι ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών, Χασάν Σαλιχάμιντζιτς, συναντήθηκε με τους μάνατζερ του Μανέ στη Μαγιόρκα, με τον παίκτη να είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Bundesliga.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X