Χουλκ: Κινδυνεύει με «καμπάνα» 12 αγωνιστικών - Κλώτσησε αντίπαλο στα γεννητικά όργανα (VIDEO)

Χουλκ: Κινδυνεύει με «καμπάνα» 12 αγωνιστικών  - Κλώτσησε αντίπαλο στα γεννητικά όργανα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τιμωρία μέχρι και 12 αγωνιστικές κινδυνεύει ο Χουλκ, ο οποίος κλώτσησε αντίπαλο του στα γεννητικά όργανα στον αγώνα της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κοριτίμπα.

Εκτός εαυτού βγήκε ο Χουλκ. Ο πρώην άσος των Πόρτο και Ζενίτ στον αγώνα της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κοριτίμπα, που έγινε στις 23 Απριλίου έδωσε κλωτσιά σε αντίπαλο του, η οποία θα μπορούσε να του κοστίσει ακριβά.

Ο 35χρονος σέντερ φορ κλώτσησε έναν αντίπαλο του στα γεννητικά του όργανα, κάτι που είχε σαν συνέπεια να τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα. Ωστόσο, ο ίδιος αναμένεται να πληρώσει ακριβά την ενέργεια του αυτή, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο Αθλητικής Δικαιοσύνης αναμένεται να του επιβάλλει ποινή από 1-12 αγωνιστικές.

Μέχρι στιγμής πάντως ο Χουλκ συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, όπου και έχει απολογισμό 17 συμμετοχές και 15 γκολ με την φανέλα της Ατλέτικο Μινέιρο.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X